Schoolkamp groep 8

Geschreven door Isabel & Lise


 *Maandag*
Dit was de dag dat we erheen gingen fietsen.  Eerst gingen we naar een speeltuintje, daar moesten we opdrachten doen. Als je dat allemaal goed had gedaan met je fietsgroepje kreeg je een kaart en kon je richting het uilennest fietsen. Toen iedereen er was, konden we gaan lunchen. Daarna  was het tijd om het spellencircuit te gaan doen. Wanneer meester Danny je groepje koos, mocht je naar de slaapzaal om je bed op te maken. Toen we klaar waren, gingen we muziekbingo doen. Vervolgens was het tijd om te gaan avondeten en we hebben frietjes gegeten. Nadat we klaar waren met eten was het tijd voor het smokkelspel in het bos. Weer snel terug naar het uilennest fietsen en  dan “slapen”.

 *Dinsdag*
We worden wakker, eerst omkleden en dan naar beneden om te ontbijten. Wanneer we klaar zijn is het tijd om naar het bos te fietsen om daar levend stratego te gaan spelen. Toen we klaar waren was het tijd om weer terug te fietsen. Uiteindelijk was het tijd om te lunchen. Na de lunch waren er ouders  aangekomen voor de sportdag!  We hadden leuke spelletjes zoals een stormbaan, buikschuifbaan en pico. ´S avonds  kwamen er ouders voor het buffet en wat hadden ze lekkere dingen gemaakt! Daarna gingen we eten. Na het avondeten was het tijd voor de spinnenwebloop maar jammer genoeg ging die niet door vanwege het onweer.  Gelukkig kon de spooktocht wel doorgaan!  Daarna lekker chillen en marshmallows roosteren. Toen was het tijd om te douchen en te "slapen". 

*Woensdag*
We worden wakker,  Het is tijd om te douchen en te gaan omkleden. Daarna lekker ontbijten! Na het ontbijt hebben we even vrije tijd. Vervolgens gingen we naar het bos om bosspellen te doen. Na 2 uur is het tijd om weer naar het uilennest te fietsen.
 Wanneer we aangekomen zijn, is het tijd om lekker te gaan lunchen!! Nadat de lunch voorbij was hadden we een keuzeprogramma zoals voetbal, schilderen en kampkrant. Toen het keuzeprogramma voorbij was, hadden we als avondeten een BBQ met alle  juffen en meesters. Daarna lasergamen, en een gezellige disco!! Toen was het tijd om te “slapen”.

*Donderdag*. We worden wakker en dan is het tijd om alles opruimen en schoonmaken. Als we klaar zijn is het tijd om lekker in de regen terug te fietsen.
 
Wat vonden wij van kamp?
Isabel: Ik vond kamp zelf super leuk! Het was gezellig en we hadden super leuke activiteiten!
Lise: Ik vond het ook een heel leuk kamp, we hadden alleen iets te veel vrije tijd, maar voor de rest was het super leuk en gezellig.