Sinterklaas en burgemeester Jorritsma op bezoek!

Vandaag hebben we onverwachts bezoek gehad van Sinterklaas en zijn pieten!We stonden in de ochtend met alle kinderen klaar om te videobellen, maar toen bleek dat we geen verbinding konden krijgen met Sinterklaas. Dit was even schrikken, maar gelukkig was Sinterklaas zijn afspraak niet vergeten. Hij kwam toch nog met zijn snelle wagen naar school!  
De groepen 1 t/m 4 hebben een eigen optreden gegeven in de gymzaal. Echter was er nog één probleem: deze week hadden wij alle tekeningen voor Sinterklaas afgegeven bij burgemeester Jorritsma, zodat hij deze vandaag aan Sinterklaas kon geven.  
Gelukkig had burgemeester Jorritsma in de gaten, dat Sinterklaas niet thuis aan het werk was en kwam hij even langs bij basisschool de Troubadour. De burgemeester had de tekeningen van alle kinderen bij en heeft deze aan Sinterklaas gegeven.  Hierna heeft de burgemeester nog naar een aantal optredens gekeken en om vervolgens weer terug te keren naar het stadhuis.  
Ondertussen hebben de kinderen van groep 5 t/m 8 de surprises uitgepakt die ze voor elkaar hadden gemaakt. Alle kinderen hebben hier ontzettend hard aan gewerkt. Het zag er prachtig uit! 
Aan het einde van de ochtend zijn alle kinderen van de groepen 1 t/m 5 nog even op bezoek geweest bij Sinterklaas in de gymzaal. Hierna zijn Sinterklaas en zijn pieten weer naar het pietenhuis vertrokken. Ze gingen weer verder met de voorbereidingen voor pakjesavond. Het was een geweldige dag, met vele verrassingen.
Wij willen jullie een fijne pakjesavond wensen! Dag hoor!