Kerstviering

De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur. Voor ieders gezondheid zijn we dit jaar genoodzaakt kerst voornamelijk in de eigen groep te vieren. De festiviteiten buiten komen dit jaar te vervallen. Om de kerst feestelijk in te luiden gaan we met de kinderen kerstwensen bedenken. Deze wensen komen in de school te hangen.
 
De kerstviering vindt plaats in de eigen groep op donderdag 17 december.
Iedere groep geeft zelf invulling aan een sfeervolle, onvergetelijke avond.  In de aanloop naar de kerstviering toe neemt ieder kind een eigen bord, beker en bestek mee en geeft dit in de klas af.
 
Op de avond van de kerstviering neemt ieder kind in een eigen tas zijn eigen voor-, hoofd- en nagerecht mee. Er is dus geen buffet. Dit in verband met de coronamaatregelen.

De kinderen komen op donderdag 17 december om 17.20u naar school, de viering start om 17.30u en is om 18.45u afgelopen.
 
Het ophalen verloopt zoals altijd via de eigen uitgang. Kinderen moeten zich even afmelden bij de leerkracht. We zorgen voor extra verlichting bij de speelplaats en de parkeerplaats.
 
Ook dit jaar gaat de Troubadour weer kerstpakketten maken voor de ouderen, zodat zij een mooi presentje krijgen voor de kerstdagen! Wie hier graag aan bij wil dragen kan voorverpakte lekkernijen meegeven naar school.
In de klas worden deze lekkernijen verzameld en op dinsdag 15 december maakt groep 8 hier feestelijke pakketten van.
Alvast bedankt!