Corona Survival Kid

Vanuit DynamoJeugdwerk is er sinds de lockdown de Corona Survival Kid website (CSK, https://www.coronasurvivalkid.nl).

De CSK is in het leven geroepen om kwetsbare jeugdigen in de regio Eindhoven kansen te bieden om de coronatijd dragelijker te maken en maatschappelijke problemen te tackelen. Met leuke bezigheden, challenges, uitdagingen proberen we de kinderen en jeugd te activeren. Deze opdrachten vallen onder vijf verschillende thema’s namelijk: lifestyle, techniek, sport, gaming en verrassings activiteiten. Jeugdigen kunnen hier gratis aan mee doen en prijzen winnen.
 

Tjonge jonge, wat een bijzondere tijd is dit. We hebben de afgelopen weken in lockdown gezeten en er samen het beste van proberen te maken. Wat we hebben gemerkt tijdens die saaie lockdown is dat een beetje afleiding zeker gewenst is. Dus hebben we besloten om op zoek te gaan naar de ultieme Corona Survival Kid

Op coronasurvivalkid.nl kun je iedere dag een toffe uitdaging vinden en zo een Corona Survival Kid worden. We hebben de week in 5 thema’s ingedeeld: maandag is Lifestyle, dinsdag is Tech, woensdag is Sport, donderdag is Gaming en vrijdag is Surprise! Zo weet je precies wat je te wachten staat.

Daarnaast kun je ook nog iedere week verrast worden met een verrassing in de brievenbus! Daar hoef jij je alleen maar voor aan te melden op de website.

https://www.coronasurvivalkid.nl/